Best Sellers

sisteme supraveghere

Sistem alarma wireless GSM 4G pentru casa PGST PG-500-4G

338,80 L

Inklusive 0,80 L für Ökosteuer

Bruttopreis

Sistem alarma wireless GSM 4G pentru casa PGST PG-500-4G. Control prin aplicatia Smart Life. Prompturi vocale. Numar mare de senzori wireless suportati.

Menge

Sistem alarma wireless GSM 4G pentru casa PGST PG-500-4G

Sistemul de alarma PGST PG-500-4G vine intr-o noua versiune ce include si optiunea 4G, pe langa modelul devenit foarte popular lansat in urma cu aprox. 10 ani.

Printre caracteristicile sistemului de alarma wireless PGST PG-500-4G se numara urmatoarele:

- Permite conectarea a maximum 200 senzori wireless si 8 senzori cablati;

- Control de la distanta prin intermediul aplicatiei modelul Smart Life disponibila atat pe iOS, cat si pe Android;

- Sistemul de alarma GSM functioneaza in frecventa: 850/900/1800/1900 MHz;

- Prompturi vocale in engleza, spaniola, franceza, germana etc.;

- Tip alarma: SOS, incendiu, gaz, usa deschisa, coridor, fereastra, perimetru;

- Tip zona: 24h, armare partiala, armare totala;

- In kit este inclusa sirena pe cablu, insa alarma permite conectarea unei sirene wireless optional;

- Pot fi setate 6 numere de telefon si 2 numere de SMS pentru contact in cazul declansarii alarmei;

Kitul de alarma wireless GSM 4G include:

- Unitatea centrala;

- Un sensor PIR wireless;

- Un sensor de geam/usa deschisa wireless;

- O sirena;

- Doua telecomenzi;

- Alimentator;

- Manual.

Sistemul de alarmă wireless PGST PG-500 4G este o soluție modernă și eficientă pentru protecția casei tale sau a biroului împotriva intruziunilor și a altor situații de urgență. Cu tehnologia sa avansată și conectivitatea 4G, acest sistem de alarmă oferă o securitate de încredere și te ține mereu conectat la proprietatea ta, indiferent de locul în care te afli.

Unul dintre avantajele majore ale sistemului de alarmă wireless PGST PG-500 4G este flexibilitatea sa. Fiind un sistem wireless, nu necesită cabluri și poate fi instalat cu ușurință în orice locație dorită. Aceasta înseamnă că poți ajusta și rearanja senzorii și dispozitivele de securitate în funcție de nevoile tale specifice, fără a fi restricționat de cabluri și conexiuni fixe.

Sistemul PGST PG-500 4G poate fi echipat cu o gamă variată de senzori și componente de securitate, care includ senzori de mișcare, senzori de ușă/fereastră, detectori de fum și gaz, camere de supraveghere și multe altele. Aceste componente funcționează în tandem pentru a detecta orice intruziune sau situație periculoasă și pentru a activa alarma.

Un alt aspect impresionant al sistemului este conectivitatea sa 4G. Prin intermediul unei cartele SIM, sistemul poate transmite alerte și notificări către utilizator prin mesaje text sau prin intermediul aplicației mobile dedicate. Aceasta înseamnă că vei fi informat în timp real despre orice incident în proprietatea ta, indiferent de locul în care te afli.

Aplicația mobilă oferă, de asemenea, un control complet asupra sistemului de alarmă PGST PG-500 4G. Poți arma sau dezarma sistemul de la distanță, poți verifica starea senzorilor și a dispozitivelor de securitate în timp real. Acest control intuitiv îți oferă pacea sufletească și controlul total asupra securității locuinței tale.

În plus, sistemul de alarmă PGST PG-500 4G are capacitatea de a se integra cu alte sisteme smart home. Poți conecta sistemul de alarmă la alte dispozitive inteligente din locuință, precum sistemul de iluminare, termostatul sau alte dispozitive compatibile. Această integrare inteligentă îți oferă o experiență smart home completă și o securitate avansată.

sistem alarma wireless GSM 4G PGST PG-500-4G

sistem alarma wireless GSM 4G PGST PG-500-4G - 2

sistem alarma wireless GSM 4G PGST PG-500-4G - 3

sistem alarma wireless GSM 4G PGST PG-500-4G - 4

PG-500-4G

Technische Daten

Tehnologie
Wireless
Telecontrol / alarmare la distanta
GSM + Wi-Fi
Retea GSM
2G (Vodafone, Orange)
3G (Digi)

No customer reviews for the moment.

Write your review

Sistem alarma wireless GSM 4G pentru casa PGST PG-500-4G

Sistem alarma wireless GSM 4G pentru casa PGST PG-500-4G. Control prin aplicatia Smart Life. Prompturi vocale. Numar mare de senzori wireless suportati.

Write your review

16 other products in the same category