Filtern nach

Kategorien

Kategorien

Tehnologie

Tehnologie

Verfügbarkeit

Verfügbarkeit

Marke

Marke

Preis

Preis

  • 1,00 L - 8.825,00 L

Tip accesorii

Tip accesorii

Rezolutie

Rezolutie

Tip lentila

Tip lentila

Distanta IR

Distanta IR

Accepta SD Card

Accepta SD Card

Tip carcasa

Tip carcasa

Functie audio

Functie audio

Tip mediu

Tip mediu

Telecontrol / alarmare la distanta

Telecontrol / alarmare la distanta

Retea GSM

Retea GSM

Numar canale

Numar canale

Best Sellers

Sisteme de alarma

Sisteme alarma

Protejează-ți Valoarea cu Sisteme de Alarmă Avansate - O Investiție în Siguranță!

Fie că ești acasă sau la birou, siguranța ta și a celor dragi este întotdeauna o prioritate. Într-o lume în continuă schimbare, în care securitatea devine din ce în ce mai importantă, soluțiile moderne de protecție devin o necesitate. Iată de ce sistemele de alarmă intră în scenă, aducând liniște și protecție în viața ta de zi cu zi.

Sistemele de Alarmă - Protecție Neîntreruptă pentru Casa Ta!

Indiferent dacă locuiești într-un apartament cochet sau într-o casă spațioasă, sistemele de alarmă îți oferă un nivel înalt de securitate și control asupra mediului tău. Acestea sunt mai mult decât simpli paznici electronici; sunt gardieni vigilenti 24/7, gata să alerteze și să acționeze în cazul oricărei amenințări.

De ce alegi sistemele de alarmă?

  1. Protecție Constantă: Sistemele de alarmă funcționează în permanență, supraveghind fiecare colț al locuinței tale și reacționând imediat la orice semn de pericol.

  2. Alerte în Timp Real: Fie că este vorba de o intruziune, un incendiu sau o scurgere de gaz, sistemele de alarmă te avertizează instantaneu prin notificări pe telefonul tău, asigurându-te că ești mereu la curent cu situația.

  3. Descurajează Intrușii: Doar prezența vizibilă a unui sistem de alarmă poate descuraja potențialii infractori. Gândindu-se de două ori înainte de a ataca, aceștia se vor feri de locuințele protejate.

  4. Management Remote: Poți monitoriza și controla sistemul de alarmă de la distanță, astfel încât să poți verifica starea acestuia și să activezi sau dezactivezi alarmele în funcție de nevoile tale.

  5. Siguranță Împotriva Incendiilor: Sistemele moderne de alarmă nu protejează doar împotriva intruziunilor, ci și împotriva incendiilor. Acestea pot detecta fumul și creșterea bruscă a temperaturii, alertându-te pentru a salva vieți și bunuri prețioase.

Alege Sistemele de Alarmă Pentru O Viață Lipsită de Stres!

Să te simți în siguranță în propria ta casă este neprețuit. Cu sistemele de alarmă, poți să-ți protejezi investiția și să-ți asiguri că cei dragi sunt într-un mediu securizat. Nu mai lăsa loc de compromisuri când vine vorba de siguranță - alege soluții avansate pentru un viitor mai pașnic.

Investește acum într-un sistem de alarmă și bucură-te de liniște, știind că locuința ta este sub protecție constantă. Siguranța ta și a celor dragi nu poate fi niciodată prea mult asigurată!

  • Show Sidebar

498 Artikel gefunden

Aktive Filter

Sistem de alarma wireless WiFi 4G PGST PG-107-4G

541,80 L

Sistem alarma wireless WiFi GSM 4G PGST PG-107-4G. Suporta cartela 4G. Poate fi accesata prin internet. Control de la distanta prin aplicatie, SMS sau apel. Suporta 5 numere de telefon pe care le poate apela in cazul in care se declanseaza alarma. Se pot inrola 100 senzori.