Filtern nach

Kategorien

Kategorien

Verfügbarkeit

Verfügbarkeit

Marke

Marke

Preis

Preis

  • 47,00 L - 2.232,00 L

Rezolutie

Rezolutie

Tip lentila

Tip lentila

Distanta IR

Distanta IR

Accepta SD Card

Accepta SD Card

Functie POE / POC

Functie POE / POC

Tip carcasa

Tip carcasa

Functie audio

Functie audio

Tip mediu

Tip mediu

Numar de camere

Numar de camere

Best Sellers

Camere supraveghere analogice

Camere supraveghere analogice

Siguranță întărită cu Camere de Supraveghere Analogice: Protecție Clasică, Fiabilitate De Necontestat

Introducere: Într-o lume în continuă evoluție tehnologică, camerele de supraveghere analogice continuă să rămână o alegere solidă pentru asigurarea securității. În acest advertorial, explorăm beneficiile acestor camere de supraveghere analogice, care asigură o monitorizare constantă și o protecție robustă, și vom arăta de ce ele rămân o opțiune viabilă în peisajul modern al securității.

Fiabilitatea dată de Tehnologie Analogică: Camerele de supraveghere analogice au rezistat testului timpului datorită fiabilității lor dovedite. Această tehnologie simplă, dar eficientă, permite capturarea imaginilor și transmiterea lor către monitoarele de vizualizare fără a depinde de procesarea digitală complexă. Acest aspect le conferă o stabilitate excepțională, ceea ce înseamnă că vor funcționa chiar și în situații în care alte tehnologii ar putea întâmpina dificultăți.

Monitorizare Continuă Zi și Noapte: Camerele de supraveghere analogice sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a oferi imagini clare, indiferent de condițiile de iluminare. Mulțumită funcționalității infraroșu, aceste camere pot monitoriza zonele întunecate sau slab iluminate, oferind vizibilitate și în timpul nopții. Astfel, asigură o acoperire 24/7, indiferent de lumină sau întuneric.

Instalare Simplă: Un alt avantaj major al camerelor de supraveghere analogice este ușurința de instalare. Fără a fi nevoie de configurări digitale complexe, aceste camere pot fi integrate rapid în sistemele de securitate existente. Cu cabluri standard și conectivitate directă la monitoarele de vizualizare, implementarea acestor camere devine o sarcină simplă și rapidă.

Cost-Eficient și Eficient: Pentru cei care doresc să-și consolideze sistemul de securitate fără a investi masiv, camerele de supraveghere analogice reprezintă alegerea ideală. Ele oferă o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, fără a sacrifica calitatea monitorizării. Alegând aceste camere, puteți obține o protecție adecvată pentru proprietatea sau afacerea dvs. fără a depăși bugetul stabilit.

Concluzie: Într-o lume în care tehnologia digitală domină, camerele de supraveghere analogice rămân o opțiune de încredere pentru asigurarea securității. Fiabilitatea lor dovedită, ușurința de instalare și costurile accesibile le transformă într-o alegere atrăgătoare pentru cei care caută să-și întărească măsurile de protecție. Cu capacitatea lor de a oferi monitorizare continuă, zi și noapte, camerele de supraveghere analogice demonstrează că tehnologia clasică poate să rămână în pas cu cerințele moderne ale securității.

Încredințați siguranța dvs. unor soluții de monitorizare testate în timp. Alegeți camerele de supraveghere analogice pentru o protecție constantă și fiabilă.

  • Show Sidebar

237 Artikel gefunden

Aktive Filter

Camera supraveghere...
  • Sonderpreis!
  • -13,45%

Camera supraveghere exterior 4K 40m 5X Eyecam EC-AHDCVI4198

327,00 L 377,80 L

Camera supraveghere exterior 4K 40m 5X Eyecam EC-AHDCVI4198. Iesire video: 4 in 1 (Analog / AHD / CVI / TVI). Rezolutie: AHD/TVI: 8M@15fps, 5M@20fps, 4M/2M@30fps; CVI: 8M@15fps, 4M/2M@30fps. Lentila: 2.7-13.5mm 5X AF. Leduri infra-rosu: 4 leduri. Distanta de iluminare: 40M.

Camera supraveghere...
  • Sonderpreis!
  • -13,51%

Camera supraveghere exterior 4K 60m 5X Eyecam EC-AHDCVI4199

370,00 L 427,80 L

Camera supraveghere exterior 4K 60m 5X Eyecam EC-AHDCVI4199. Iesire video: 4 in 1 (Analog / AHD / CVI / TVI). Rezolutie: AHD/TVI: AHD/TVI: 8M@15fps, 5M@20fps, 4M/2M@30fps; CVI: 8M@15fps, 4M/2M@30fps. Lentila: 2.7-13.5mm 5X AF. Leduri infra-rosu: 6 leduri. Distanta de iluminare: 60M.