Filtern nach

Verfügbarkeit

Verfügbarkeit

Marke

Marke

Gewicht

Gewicht

  • 0kg - 6kg

Preis

Preis

  • 337,00 L - 8.252,00 L

Rezolutie

Rezolutie

Tip lentila

Tip lentila

Distanta IR

Distanta IR

Accepta SD Card

Accepta SD Card

Functie POE / POC

Functie POE / POC

Tip carcasa

Tip carcasa

Functie audio

Functie audio

Tip mediu

Tip mediu

Retea GSM

Retea GSM

  • Blue banner

    Blue banner
  • Banner

Camere 3G
Camere 3G

Camere 3G

Avem nevoie de camere 3G/4G?

Intr-un mediu tot mai dinamic, ❤️in care informatia tehnologica ajunge in orice colt al lumii, exista o categorie de utilizatori care are nevoie de o solutie de ❤️supraveghere video❤️, insa nu dispune de resursele tehnice necesare pentru implementarea acesteia. Camerele wireless 3G sau 4G pot si aceasta solutie, intrucat functioneaza pe baza unui SIM GSM. Necesita conexiune 3G sau 4G, dupa caz, pentru transmisia de date. Avantajul este ca se comporta ca niste camere de supraveghere IP normale, se pot accesa de oriunde, in prezenta retelei GSM, insa nu necesita retea Wi-Fi. Imaginile pot fi vazute atat pe dispozitive fixe (PC) cat si mobile (tableta, telefon). De cele mai multe ori zonele in care sunt instalate aceste camere de supraveghere 3G/4G nu beneficiaza nici de sursa de internet, dar nici de sursa de curent. Tocmai din acest motiv au fost create, ca o optiune integrata, camere 3G ca includ si panou solar. In acest fel, camera va fi alimentata exclusiv din panoul solar, eliminand necesitatea prezentei  sursei de electricitate.

18 Artikel gefunden

1 - 16 von 18 Artikel(n)
Aktive Filter

Artikel-Nr.: CG668

Marke: VSTARCAM

Camera Supraveghere 4G PTZ 3MP Vstarcam CG668

Bewertungen: 0

Camera supraveghere 4G PTZ 3MP Vstarcam CG668. Rezolutie 3MP. Alerta luminoasa rosie si albastra. Distanta IR: 30M. Audio bidirectional. Suporta micro SD-card de maxim 256GB (cardul nu este inclus). Detectie si urmarire umana.

Preis 381,80 L
Mehr
Auf Lager

Artikel-Nr.: CG1

Marke: VSTARCAM

Camera 4G Sim Card Vstarcam CG1 full HD

Bewertungen: 0

Camera IP 4G Sim Card Vstarcam CG1. Rezolutie: 1080P. Lentila: 4mm. Imagine color pe timpul noptii. Incorporat microfon. Suporta TF card de maxim 128GB (cardul nu este inclus). Stocare Cloud.

Preis 388,50 L
Mehr
Nicht auf Lager

Artikel-Nr.: C29-Eyecam

Marke: Eyecam

Camera IP Solara 3G 4G cu Baterie 2MP Eyecam C29

Bewertungen: 0

Camera IP 3G 4G solara cu baterie C29 fabricata sub brandul Eyecam de catre Wanscam. Rezolutie: 2MP. Lentila: 4mm. Distanta iluminare: 40M. Audio bidirectional. Suporta card de maxim 64GB (cardul nu este inclus).

Preis 1.174,50 L
Mehr
Nicht auf Lager