Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Tehnologie

Tehnologie

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 10,00 lei - 23.342,00 lei

Rezolutie

Rezolutie

Functie POE / POC

Functie POE / POC

Functie audio

Functie audio

Telecontrol / alarmare la distanta

Telecontrol / alarmare la distanta

Numar canale

Numar canale

NVR

NVR

Beneficiile Unui NVR de Securitate CCTV:

  1. Acces de la Distanță Simplificat: Principalul avantaj al unui NVR este capacitatea sa de a oferi acces la înregistrările video de la distanță. Prin intermediul dispozitivelor mobile sau a computerului, poți vizualiza în timp real și accesa înregistrări anterioare oriunde te-ai afla.

  2. Scalabilitate Excelentă: Un NVR este potrivit pentru sistemele de supraveghere extinse. Poți adăuga cu ușurință mai multe camere IP și poți extinde rețeaua de supraveghere fără să investești într-un nou sistem complet.

  3. Stocare Redundantă și Securizată: Majoritatea NVR-urilor oferă opțiuni de stocare redundantă, incluzând RAID (Redundant Array of Independent Disks), ceea ce asigură o protecție mai bună împotriva pierderii datelor.

  4. Gestionare Simplificată a Datelor: NVR-urile moderne sunt echipate cu interfețe intuitive și ușor de utilizat, care îți permit să cauți și să accesezi rapid înregistrările dorite.

  5. Calitate Video Superioară: Camerele IP au potențialul de a oferi imagini de înaltă rezoluție, iar NVR-ul este construit pentru a gestiona aceste imagini într-un mod eficient și clar.

  6. Actualizări și Funcționalități Avansate: Un NVR oferă adesea posibilitatea de a beneficia de funcționalități avansate precum analize inteligente sau notificări personalizate în caz de evenimente neobișnuite.

În concluzie, un NVR de securitate CCTV deschide ușile către o nouă eră de supraveghere inteligentă. Cu capacitatea sa de a stoca, gestiona și accesa înregistrările de la distanță, tehnologia NVR îți oferă controlul și liniștea de care ai nevoie pentru a-ți proteja proprietatea și persoanele dragi. Investește în siguranța ta cu un NVR de securitate CCTV și transformă supravegherea într-o experiență de nivel înalt.

  • Show Sidebar

Sunt 494 produse.

Se afiseaza 1-24 din 494 produs(e)

Filtre active