• Blue banner

  Blue banner
UPS centrala termica 1400W 24V Strong Euro Power
 • UPS centrala termica 1400W 24V Strong Euro Power
 • UPS centrala termica 1400W 24V Strong Euro Power
 • UPS centrala termica 1400W 24V Strong Euro Power

UPS centrala termica 1400W 24V Strong Euro Power

STRONG-1400W-24V
Rating 

UPS pentru centrala termica Strong Euro Power. Putere 1400W. Tensiune 24V. Unda sinusoidala pura. Afisare LCD. Protectie supra-sarcina, supra-tensiune, scurtcircuit etc.

Cantitate

welcome to 1cctv

 

Tranzacțiile electronice sunt 100% sigure. Folosim protocolul HTTPS

 

Livrăm la cerere prin orice curier rapid sau de la sediu

 

Verificarea coletului la primire

Descriere

UPS Centrale Termice – informatii de interes pentru o achizitie sigura

DESCARCATI MANUALUL DE UTILIZARE

Va rugam cititi cu atentie, sunt o serie de parametri tehnici necesari pentru un UPS de buna calitate, foarte putine din cele existente pe piata le indeplinesc. Parametrii mentionati sunt usor de verificat prin masurare. UPS-urile noastre indeplinesc toate aceste conditii.

- Modulul de incarcare a bateriei din sursa trebuie sa fie "inteligent", sa incarce pana la 14.4 v indiferent de capacitatea bateriei regland singur curentul pentru a nu o distruge. Odata bateria incarcata trebuie sa o mentina permanent in jurul valorii de 13.8v. Marea majoritate a UPS-urilor care se gasec pe piata incarca numai la 13.8V, nu urca la 14.4V de aceea timpul de backup scade cu 40% (testat). Sunt si marci/modele care incarca la 14.4v fara a analiza starea bateriei, acelea "fierb" bateria, se gasesc referinte pe internet.

- Pentru un bun raspuns la impulsul de pornire, este bine ca UPS-ul sa aiba transformator de iesire, preferabil toroidal, la puterea nominala. In acest fel pot suporta varfuri de sarcina la pornire de pana la doua ori puterea nominala, necesare in special pentru motoare. Marea majoritate a celor din piata, chiar daca au transformatoare, acestea sunt mici, unele nu sunt toroidale. Exista si modele fara transformator deloc, cu iesirea direct din tranzistoare tip FET, acelea se ambaleaza termic si nu rezista mai mult de 10-20% peste nominal nici ca impuls de pornire.

- Este obligatorie deconectarea bateriei in regim de backup cand atinge tensiunea de cca 10.8v pentru a nu se descarca total, caz in care viata i se scurteaza dramatic.

- Forma de unda a tensiunii debitate de UPS in regim de back-up este important sa fie sinusoida pura, identica cu cea din reteaua publica. Multe din echipamentele disponibile in piata folosesc o asa-zisa sinusoida simulata, este o forma de unda aproape sinusoidala, aproximata sub forma de scarita. Acest tip de montaj foloseste ca tip de semiconductoare tiristoare sau triace, mult mai ieftine decat tranzistoarele FET necesare pentru generarea unei unde sinus pur. Nu folositi UPS-uri cu forma de unda sinus simulat la centrale termice, vor distruge in timp motoarele, vor functiona cu randament mic si se vor incalzi. De altfel, este perceptibil un zgomot in functioarea pompelor alimentate astfel. Se pot folosi UPS-uri cu forma de unda simulata la orice alte aplicatii care nu necesita sarcini inductive (motoare) cum ar fi calculatoare...etc. Forma de unda se poate vizualiza cu un osciloscop. Faceti aceasta verificare daca nu sunteti sigur, este important.

- Pentru eliminarea unui stabilizator de tensiune suplimentar, sursele UPS de calitate includ functia AVR (auto voltage regulation). Aceasta inseamna ca in regim normal, cand este prezenta tensiunea din reteaua publica, UPS-ul functioneaza ca un stabilizator, mentinand tensiunea la bornele de iesire in jurul valorii de 230V AC. Atentie tensiunea normala in reteaua publica in toata Europa incepand din anul 2000 este de 230V/50Hz, vechiul standard era 220V. Veti observa pe afisajul UPS-ului nostru tensiunea atat la intrare cat si la iesire. La iesire va oscila mereu in jurul valorii de 230V. Un UPS cu AVR va scuteste de o cheltuiala suplimentara pentru achizitia unui stabilizator de tensiune.

Despre baterii:

Contrar unor opinii dealtfel avizate, se pot folosi si baterii normale tip auto in cazul centralelor termice, deoarece panele de curent nu sunt atat de frecvente, in consecinta numarul de cicluri (incarcare-descarcare) nu este ridicat. Daca insa panele sunt frecvente si doriti sa folositi "ce trebuie", va recomandam bateriile AGM. acestea sunt cele mai robuste si sunt construite cu tehnologia cea mai noua. Nu recomandam baterii cu gel, sunt deja depasite tehnic, cele AGM sunt superioare si in cele mai multe cazuri mai ieftine.

UPS centrala termica 1400W 24V Strong Euro Power

Caracteristici generale:

 • Tehnologie de control inteligent dublu CPU, performanță excelentă
 • Mod rețea / mod baterie selectabil, aplicații flexibile
 • Curentul de încărcare / tipul bateriei poate fi setat, convenabil și practic
 • Control inteligent al ventilatorului, sigur și fiabil
 • Ieșire AC unda sinusoidala pura; se poate folosi la toate tipurile de sarcini;
 • Afișare LCD în timp real, mod de funcționare usor de inteles
 • Protectie supra-sarcină ieșire, protecție la scurtcircuit, diverse protecții automate și avertizare la alarmă

Specificatii tehnice:

Putere: 1400W

Baterie

Tensiune: 24V

Curent încarcare: 10A

Intrare 

Tensiune intrare: 73-138VAC/145-275VAC

Frecvență: 45-65Hz

Iesire    

Interval tensiune: 110VAC/220VAC; ±5% (mod invertor)

Frecvență: 50/60Hz±1% (mod invertor)

Formă curent: Undă sinusoidală pură

Timp comutare: 10ms ( încărcare normală)

Eficiență: 85% (80% rezistentă încărcare)

Supra-sarcină: 110-120%/30S; 160%/300ms

Protecție: Supra-tensiune baterie, tensiune scazută baterie, supra-sarcină, scurt-circuit, temperatură ridicată, etc.

Temperatură ambientală în funcționare: 0-40

Temperatură depozitare: -15 - +50

Umiditate: 0-90% fără condens

Dimensiuni (L*L*I (mm)): 359*158*237

Invertorul de tensiune STRONG EURO POWER este folosit la alimentarea dispozitivelor electrice care necesita o tensiune de 220-230V AC. Furnizeaza alimentare in caz de urgenta folosind baterii tip auto sau alte modele dedicate (cu gel, AGM). Se poate folosi si ca sursa de energie in caz de urgenta pentru dispozitivele care necesita alimentare continua, precum pompe de circulatie pentru centrale termice, pompe de apa submersibile, compresoare si orice alte motoare de curent alternativ care necesita tensiune sinusoidala pura.

Regulatorul automat de tensiune AVR impreuna cu invertorul sunt montate intr-o carcasa metalica rezistenta, prevazuta cu un display LCD care ofera informatii complete asupra parametrilor de functionare a dispozitivului, dar si a bateriilor. Dispozitivul este prevazut cu functie de back-up astfel incat in momentul in care tensiunea de retea este inexistenta, comuta automat pe invertor furnizand tensiune alternativa de calitate, sinusoidala pura pentru consumatorii racordati.

UPS Centrala termica Strong Euro Power transformator toroidal

Detalii ale produsului
STRONG-1400W-24V
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

UPS centrala termica 1400W 24V Strong Euro Power

UPS centrala termica 1400W 24V Strong Euro Power

UPS pentru centrala termica Strong Euro Power. Putere 1400W. Tensiune 24V. Unda sinusoidala pura. Afisare LCD. Protectie supra-sarcina, supra-tensiune, scurtcircuit etc.

Scrie-ti recenzia
Produse asociate de care ai nevoie
10 andere Artikel in der gleichen Kategorie: