Camere supraveghere IP H.265+ Eyecam

Camere supraveghere IP H.265+ Eyecam

In ultima perioada am observat o crestere a cerintelor din partea utilizatorilor din piata sistemelor de securitate pentru camere supraveghere IP. Cu toate acestea, camerele de supraveghere HD continua sa fie preferate de o mare parte din consumatori. Motivul este simplu, conectarea se face rapid si nu necesita setari complicate de configurare.

Cumuland aceste informatii, am decis sa lansam noua gama de camere de supraveghere Eyecam ce vor fi disponibile in curand. Acestea se vor caracteriza in special printr-un design nou, fiind dedicate supravegherii in mediul extern. Carcasa nu doar va avea un aspect practic, dar va fi regasita atat in camere IP, camere cu zoom motorizat, dar si in camere HD compatibile AHD, CVI, TVI, precum si analog.

Noua carcasa cu forma patrata imbina in mod ingenious aspectul original al colturilor cu marginile carcasei. Liniile simetrice evidentiaza conturul intregii carcase. Carcasa metalica are un spatiu generos la interior. Are rolul de a disipa caldura intr-un mod mult mai eficient si de a prelungi durata de functionare a camerei.

Senzor Sony Starlight de ultima generatie

Camerele de supraveghere echipate cu senzorul CMOS Sony Starvis Back-Illuminated beneficiaza de cea mai noua tehnologie. Noapte va fi ca ziua. Veti avea detalii uluitoare in orice conditii de iluminare, inclusiv pe intuneric. Cand va atinge un anumit prag critic de lumina, senzorul va comuta automat pe modul alb/negru.

Rata de compresie surprinzatoare

Noua compresie video H.265+ nu doar ca va va ajuta sa economisiti spatiu de stocare, dar si bani. Cel mai recent tip de compresie video lansat, H.265+, contribuie la o mai buna rata de compresie a camerelor de supraveghere. In acest fel salvati cu pana la 50% spatiu de stocare pe HDD, in conditiile mentinerii unei calitati a imaginii la rezolutie maxima.

Leduri cu vizibilitate de pana la 60M

Standardul normal al camerelor de supraveghere garanteaza o iluminare pe timpul noptii pe o distanta cuprinsa intre 20 si 40M. Cu toate acestea, noile camere Eyecam depasesc barierele conventionale, avand o putere de iluminare ce ajunge pana la 60M. Noile camere sunt prevazute cu 6 leduri IR de 42µ. Distanta nu va mai reprezenta un impediment in calea obiectelor pe care doriti sa le monitorizati cu atentie.

Leave a Reply