Camere de Supraveghere Eyecam cu leduri invizibile

Camere de Supraveghere Eyecam cu leduri invizibile

Lumina transmisa de ledurile IR nu este lumina propriu-zisa, pentru a nu putea fi observata cu usurinta camera in intuneric. In acest mod potentialii raufacatori nu vor putea sti daca sunt sau nu monitorizati, insa dumneavoastra veti fi informat si veti putea urmari orice miscare are loc in intuneric.

Senzor Sony IMX290 = Camera Eyecam Starlight = Vedere full color noaptea

Camerele Starlight au fost concepute pentru a putea afisa imagine color chiar si in conditii de lumina scazuta sau chiar intuneric. Senzorul de imagine Starlight transmite imagine full color noaptea, astfel obtineti aceleasi imagini clare si detaliate indiferent de momentul din zi in care va aflati.

Detectie inteligenta la miscare

Camerele IP Eyecam include functii foarte importante pentru securitatea locuintei. In primul rand lentila HD de minim 3MP asigura o claritate a imaginii de necontestat. Functia de detectie la miscare reprezinta poate unul din cele mai mari avantaje ale camerei, intrucat daca in cadrul imaginii se produce miscare, se va declansa alerta, iar dumneavoastra veti fi notifica instant. In plus, pentru stocare rapida a imaginilor, introduceti un micro SD card in slotul dedicat si inregistrati local evenimentele neprevazute.

Carcasa metalica, protectie IP66

Modelele de camera Eyecam pe care vi le recomandam sunt echipate cu carcasa metalica si suport de prindere pe perete, facandu-le potrivite pentru utilizarea in mediul exterior. Designul camerei ii ofera fiabilitate si rezistenta in timp in orice conditii meteo.

Imagini impecabile oricand prin functia HDR

Noul standard HDR, provenit de la High Dynamic Range, are rolul de monitorizare video in orice conditii de lumina. Spre deosebire de functiile standard de pana acum, noua tehnologie sporeste calitatea imaginii spre a reda cat mai natural detaliile indiferent de spatiul monitorizat, fie ca este vorba despre o parcare, un garaj, mediu exterior sau mediu interior cu multiple lumini contrastante.

Leave a Reply