Camere IP Fisheye Eyecam cu vedere panoramica 360°

Camere IP Fisheye Eyecam cu vedere panoramica 360°

Camera fisheye este echipata cu lentila fish-eye, lentila ce permite o imagine de ansamblu a spatiului in care este montata, fara niciun unghi mort, eliminand in acest fel necesitatea de a instala mai multe camere pentru a supraveghea acelasi spatiu, fapt ce conduce in final la o economie si in costuri precum si o eficienta sporita.

Vedere panoramica 360°

Comparativ cu o camera de supraveghere traditionala, camera panoramica fisheye se caracterizeaza printr-o lentila ce ofera un unghi de deschidere de 360°, avand rolul de a inlocui pana la 6 camere traditionale special instalate pentru monitorizarea aceluiasi spatiu.

Lentila cu deschidere generoasa

Lentila fisheye este cunoscuta drept o lentila cu un unghi de deschidere extrem de larg. Pe orizontala unghiul de vizualizare este apropiat de 180°, ceea ce se transpune intr-o vedere panoramica de 360° fara unghiuri moarte, cu vizibilitate in timp real.

Compresie video H.265/H.264

In prezent compresia H.265 reprezinta cel mai performant format ce ofera imbunatatiri considerabile in calitatea imaginii si in latimea de banda folosita. Folosind o camera IP fisheye ce beneficiaza de compresie H.265 veti putea stoca mai multe informatii de aceeasi calitate video superioara, folosind mai putin spatiu de stocare. Camerele IP fisheye Eyecam sunt echipate atat cu formatul standard H.264, cat si cu formatul nou H.265. Reduceti sensibil dimensiunea fisierelor folosind ultima versiune de compresie existenta pe piata.

Detectie la miscare inteligenta

Cand se produce un eveniment nefericit, camera va transmite informatia cu privire la alarma pentru a va notifica instant. Avand incorporata si functie audio, inlaturati persoanele periculoase folosind functia intercom prin care le puteti transmite vocal orice mesaj considerati.

Slot pentru micro SD-card extern

Pentru a facilita inserarea si scoaterea cardului din camera, aceasta prezinta pe margine un slot extern in care puteti introduce un card de pana la 64GB. Cand se declanseaza alarma, camera va putea inregistra pe card imaginile surprinse ca dumneavoastra sa puteti identifica mult mai usor evenimentele petrecute.

Leave a Reply