Best Sellers

sisteme supraveghere

Camera Supraveghere Wireless 5MP Sricam SH038

163,80 lei

Inclusiv 0,80 lei pentru ecotaxa

cu TVA

Camera Supraveghere Wireless 5MP Sricam SH038. Rezolutie 5MP; Distanta IR: 10M; Audio bidirectional; Functie PTZ; Detectie la miscare; Suporta micro SD-card de maxim 128GB (cardul nu este inclus). Aplicatie: SriHome.

Cantitate
Stoc epuizat

Camera Supraveghere Wireless 5MP Sricam SH038

Rezolutie 5MP; Distanta IR: 10M; Audio bidirectional; Functie PTZ; Detectie la miscare; Suporta micro SD-card de maxim 128GB (cardul nu este inclus). Aplicatie: SriHome.

Specificatii generale:

- camera wireless smart, rezolutie 5MP;

- functie plug and play de conectare rapida;

- audio bidirectional, lentila fixa 3.6mm, iluminare noaptea pe o distanta de 10m;

- suporta micro SD card de maxim 128GB (cardul nu este inclus);

- vizibilitate noaptea full color;

- functioneaza cu aplicatia SriHome disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android.

Noua camera de supraveghere wireless Sricam SH038 vine echipata cu o serie de functionalitati noi si eficiente pentru utilizator. Rezolutia de 5MP ofera o calitate a imaginii mult mai clare. Imaginile sunt pline de detalii, iar acestea pot fi observate cu usurinta indiferent de momentul din zi. Functia HDR asigura redarea corecta a culorilor, dar si a luminii.  

Comunicarea bidirectionala este eficienta in orice situatie, iar camera wireless SH038 are incorporat atat difuzor, cat si microfon, pentru a putea auzi ce se intampla acasa in lipsa dumneavoastra, dar in acelasi timp va permite sa vorbiti cu cei dragi de oriunde v-ati afla.

Functia pan/tilt sau optiunea de rotire a camerei in plan orizontal si in plan vertical este o cerinta indiscutabila pentru oricine cauta o camera de supraveghere rapida si eficienta de monitorizare a casei si a familiei. Modelul Sricam SH038 se poate roti in plan orizontal 355 de grade, ceea ce garanteaza un grad de acoperire a camerei de 100%. De asemenea, zoom-ul digital 3X completeaza perfomanta camerei wireless care nu va avea niciun unghi mort.

Stocarea imaginilor se poate face simplu si rapid local, pe un micro SD card. Camera are prevazut un slot pentru micro SD card ce se introduce prin exteriorul camerei, fara a fi necesara desfacerea acesteia. Capacitatea maxim suportata este de 128GB, insa puteti alege si un card de 4GB. Cu cat capacitatea cardului este mai mare, cu atat veti stoca mai multe imagini pe o perioada mai mare de timp.

Iluminarea pe timpul noptii nu mai reprezinta o problema cu noua camera de supraveghere SH038. Gratie celor 2 leduri, unul IR de tip array, altul ce actioneaza ca un proiector, vizibilitatea pe timpul noptii poate fi atat alb/negru, cat si color. In modul IR camera dezactiveaza ledul de tip proiector si comuta pe modul alb/negru, totul fiind realizat prin aplicatia SriHome. Modul smart porneste automat proiectorul la detectia de miscare, pentru a capta imagini color. 

Pentru a proteja atat utilizatorii, cat si persoanele monitorizate, primul utilizator care activeaza camera devine automat si administrator. El este cel care permite altor persoane sa aiba acces la camera.

camera wireless sricam SH038

Sricam
SH038-5MP

Fisa tehnica

Tip lentila
Lentila fixa
Distanta IR
10m
Accepta SD Card
Da
Tip carcasa
Robotizata
Functie audio
Da
Tehnologie
Wireless
Tip mediu
Interior
Rezolutie
5MP

No customer reviews for the moment.

Write your review

Camera Supraveghere Wireless 5MP Sricam SH038

Camera Supraveghere Wireless 5MP Sricam SH038. Rezolutie 5MP; Distanta IR: 10M; Audio bidirectional; Functie PTZ; Detectie la miscare; Suporta micro SD-card de maxim 128GB (cardul nu este inclus). Aplicatie: SriHome.

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie