CATEGORII

LUXRIOT

LUXRIOT

Luxriot castiga piata dupa piata, fiind prezenti in 196 de tari si instaland solutii de software pentru camere IP pentru proiecte din intreaga lume. Indiferent ca este vorba despre 20 de camere sau peste 5000 de camere, clientii se pot baza pe serviciul de asistenta pentru client si sprijinul oferit de Luxriot. Asigurand o calitate exceptionala a solutiilor oferite, noua generatie de produse software VMS – Luxriot Evo, Luxriot Evo S si Luxriot Evo Global combina un grad de inovare surprinzator cu performanta de implementare de inalta calitate.

Luxriot Video Analytics

Sistemul poate recunoaste anumite comportamente similare la fiecare scena de supraveghere. Usor de instalat, Luxriot Video Analytics se ajusteaza automat, facandu-l ideal atat pentru personalul experimentat, cat si pentru cei fara o pregatire prealabila.

Luxriot Broadcast Server este un produs separat de transmitere a fluxurilor video catre multiple browsere si platforme mobile, precum IE, FireFox, Chrome, Safari, iPhone, Android, precum si catre dispozitivele media (Google, Facebook, etc). Luxriot Broadcast Server va colecta si recomprima fluxurile video pentru clientul web sau mobil in functie de viteza de conexiune si posibilitatile de afisare.

Luxriot API/SDK transforma Luxriot VMS intr-un sistem cu o configuratie deschisa. Luxriot API/SDK permite atat integrarea unor aplicatii terte in sistemul Luxriot VMS, cat si integrarea Luxriot la un nivel superior de informatii si sisteme de securitate.